Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

To KKE απόψε θα επιχειρήσει να πάει στο Σύνταγμα, ήδη έχουν στήσει εξέδρα και μικροφωνικές!!!


Στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε πολλές άλλες κεντρικές πλατείες πόλεων σε όλη την Ελλάδα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται και σήμερα το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι πολίτες για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των μέτρων λιτότητας.

Με σημαίες, κατσαρόλες, λέιζερ και πολλά υβριστικά συνθήματα οι πολίτες εκφράζουν για 10η συνεχή ημέρα την αγανάκτησή τους.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, οι «Αγανακτισμένοι μηχανόβιοι» πέρασαν μαρσάροντας τα μηχανάκια τους μπροστά από την Βουλή. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν μηχανοκίνητη πορεία στην Αθηνά με σκοπό να επιστέψουν ξανά στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πλατειά Συντάγματος θα καταλήξει αργότερα και η πορεία του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν στήσει μάλιστα εξέδρα στην πλατεία, από την οποία σκοπεύουν μιλήσουν, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία όσον αφορά στην ειρηνική εξέλιξη της σημερινής συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων, αφού έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμούν κομματικές σημαίες στις διαδηλώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου