Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Δείτε ζωντανά τι γίνετε στο Σύνταγμα


LIVE οι Συγκεντρώσεις




Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος

13 σχόλια:

  1. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 !!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 3000 ΥΠΟΨΙΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΝΜΟΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προταση πρωην αστυνομικου: οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια και σακούλες με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: Η δε θα βλεπουν τιποτα ή θα βγαλουν τις μασκες και θα αναπνεουν τα χημικα που οι ίδιοι πετάνε μαζι με τον κοσμο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει μια σκόνη (δεν θυμάμαι πως την λένε) οι οποία χρησιμοποιείτε στις αφισοκολλήσεις. Με λίγα εύρο έχεις τόνους κόλας που κολλάει και τανκ πολύ ευχαρίστως να συνεργαστώ σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαλλον παμε για προφυλακτικα και ειναι ακριβα...αλλα και με νεροπιστολα μεγαλα με αραιωμενη μπογια .....χαχαχα...εμπρος να καταστησουν τα νεροπιστολα απαγορευτικα για οπλοκατοχη...........the show must go on !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορει ο ΓΑΠ να μην φημίζεται για την εξυπνάδα του, αλλά με τα ψέματα και τις διασυνδέσεις που έχει στο εξωτερικό κατάφερε να καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα τους πολίτες και τα αγέννητα παιδιά τους ακομα. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ . ΔΕν θα πεινάσουμε. Η Ελλάδα παράγει όλα τα αγαθά. Τα χωράφια ειναι άδεια και μας περιμένουν. Οπως στην Αργεντινή να κάνουμε ανταλλαγές προιοντων. Ετσι ζούσαν οι προγονοί μας. Με τον ιδρώτα του προσωπου τους. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος δυστυχώς.
    ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ….Τους φτύνει όλος ο πλανήτης και αυτοί λένε ότι σύριζα είναι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ FBI

    ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΚΑΛΟΟΟΟ!! ΓΕΛΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ....ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΤΑΙ (ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΠΑΝΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ...ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ...ΝΕΡΟ ,Ξ ΤΡΟΦΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.....ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΙΩΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ,ΚΑΙ ΝΑΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή