Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Σκέψεις - Προτάσεις - Συνεισφορά στην Ειρηνική Επανάσταση των "Αγανακτισμένων Ελλήνων"


Με την επιστολή μου αυτή χαιρετίζω το πρωτοφανές επίτευγμα των Ελεύθερων, ακομμάτιστων, Αγανακτισμένων, αλλά και αποφασισμένων Ελλήνων, δηλώνοντας ταυτόχρονα πάντοτε διαθέσιμος και ευθυγραμμισμένος προς κάθε κοινό σκοπό. Τα όσα καταγράφω εδώ αποτελούν  έναν εσωτερικό διάλογο ταξινόμησης των απαντήσεων, σε ερωτήματα που τίθενται περι του σκοπού που εξυπηρετεί ένα τέτοιο αυθόρμητο κίνημα, και υπάγονται στην προσωπική μου αντίληψη και σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει η πρόθεση αντιπροσώπευσης των σκέψεων της κάθε ξεχωριστής προσωπικότητας του συνόλου των Αγανακτισμένων Ελλήνων.

Και οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους.. Γέμισαν κατά δεκάδες χιλιάδες την πλατεία Συντάγματος και τις πλατείες της Ελλάδας.. Γεγονός θαυμαστό και πρωτοφανές ...γιατί δεν το έκαναν υποκινούμενοι κατά ομάδες κατόπιν κλήσης και εντολής του δήθεν ιδεαλισμού των κομμάτων και των απο-κομμάτων τους.. Γι'αυτό δεν κρατούσαν πολύχρωμες σημαίες με τα λογότυπα των κομμάτων, όπως ξέραμε έως τώρα.. Δε βγήκαν για να ενισχύσουν ή να υποστηρίξουν τους έμμισθους εντολοδόχους-εργολάβους πολιτικούς, και τους συνδιαπλεκόμενους τους, κατανοώντας ότι πρέπει να απαξιώσουν όλους αυτούς που έχουν αποστολή την αποτελεσματική εκτέλεση των σχεδίων ενός Ξένου Παγκόσμιου Κέντρου Λήψης Αποφάσεων.


Οι Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους και στις πλατείες, αυθόρμητα, ασυντόνιστα, χωρίς κηδεμόνες, βγήκαν αποφασισμένοι να αλλάξουν τα πράγματα, κινούμενοι από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης - αφ'ενός αλλά και την κοινή λογική και επιτακτική ανάγκη - αφ'ετέρου.

Οι Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους και στις πλατείες, είναι γονείς, πατεράδες και μανάδες με τα παιδιά τους, παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγόνια τους, φοιτητές με τσαλακωμένα οράματα, άνεργοι νέοι με ισοπεδωμένες τις αξίες που είχαν μάθει από τις οικογένειες τους.
Ρομαντικοί ερασιτέχνες όλοι τους. Χωρίς κουκούλες, χωρίς χαρτζιλικώματα από αφεντικά, και χωρίς εντεταλμένη αποστολή καταστροφής.

Οι Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους και στις πλατείες, επιστράτευσαν την περηφάνεια τους, την αξιοπρέπεια τους και την αυτοεκτίμηση τους, σεβάστηκαν το περιβάλλον και τους εργαζόμενους συμπολίτες τους, και φρόντισαν μέχρι και για την καθαριότητα. Σεβάστηκαν τους αστυνομικούς και τα όργανα καταστολής, ακριβώς επειδή αυτά τα παιδιά είναι γιοι και κόρες, αδέρφια κι αδερφές, ανίψια κι ανιψιές, εγγόνια κι εγγονές, μέλη των ίδιων των οικογενειών της ίδιας κοινωνίας.

Οι Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους και στις πλατείες, δεν είχαν, λοιπόν, πολύχρωμες σημαίες με τα γνωστά λογότυπα των κομμάτων, στα οποία μέχρι σήμερα συμμετείχαν ως εγγεγραμμένοι, εκούσιοι ή ακούσιοι υπόδουλοι. Έχουν πολύχρωμα συναισθήματα όμως ...με το γαλανόλευκο της ελληνικής σημαίας να είναι το επικρατούν χρώμα στις καρδιές τους.

Κρατούν στα χέρια τους και τις εύλογες απαιτήσεις τους:
1. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Γιατί χωρίς Ελευθερία δε νοείται Δημοκρατία!
2. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Γιατί χωρίς Δημοκρατία δε νοείται Ισονομία και Αξιοκρατία!
3. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! Γιατί χωρίς αυτά δεν υπάρχουν Ευκαιρίες για Δημιουργία και Ανάπτυξη.
4. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ! Γιατί χωρίς Δημιουργία και Ανάπτυξη δεν νοείται Ευημερία!
5. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ! Γιατί χωρίς Ευημερία δε νοούνται Στόχοι και Όραμα για ένα κόσμο καλύτερο για τους ίδιους και τις νεότερες γενιές που θα προέλθουν απ'αυτούς!

Απαιτούν λοιπόν όλα όσα καταγράφονται εδώ, με όποιο κι αν είναι το τίμημα για τους πολιτικούς που θα υποχρεωθούν να ανταποκριθούν στη φωνή τους! Και αυτά είναι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ σε ένα κομβικό σημείο της Ελληνικής Ιστορίας, όπου όποιαδήποτε από τα διαγραφόμενα πιθανά και μεθοδευμένα "λάθη", εάν πραγματοποιηθούν, θα είναι χωρίς επιστροφή.
Σε μια εποχή τεχνητού και εντέχνως προσχεδιασμένου οικονομικού πολέμου, όπου οι δήθεν δανειστές μας δεν είναι τοκογλύφοι για την τοκογλυφία και μόνο. Δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα τους.

Η τοκογλυφία για την οποία -δήθεν-κατηγορούνται από κάποιους που προσπαθούν να στρέψουν την κοινή λογική προς την κατεύθυνση της... αυτονόητα δίκαιης απαίτησης των "δανειστών" να τους επιστραφούν τα δανεισμένα, είναι μία πλάνη μεθοδευμένη προς αποπροσανατολισμό. Γιατί η τοκογλυφία τους είναι απλά το "όργανο μετρήσεως των ορίων αντοχής του δανειζόμενου", το ισχυρό άλοθι που οδηγεί αναπόφευκτα και με μαθηματική ακρίβεια στην ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ της εθνικής κληρονομιάς μας, της γης, της θάλασσας, ακόμα και ...του ουρανού μας!!!

Αλήθεια, κύριοι... "δανειστές" ...Αλήθεια θα προτιμούσατε να πάρετε πίσω τα χρήματα σας (340 δις), ή θα προτιμούσατε την αδυναμία αποπληρωμής ενός τέτοιου.. "χρέους" εκ μέρους του δανειζόμενου, που θα οδηγήσει -εύλογα- στην αναπόφευκτη κατάσχεση μιάς ολόκληρης Ελλάδας, παρουσιάζοντας μάλιστα το γεγονός αυτό, και ως πράξη δικαίου, προς αποφυγή της διεθνούς κατακραυγής; Και μάλιστα με τόση ευκολία, τόσο μεθοδευμένα, με τόσο... "άξιους αντιπροσώπους" σας σε αρχηγικές θέσεις στην πατρίδα μας,την οποία έχετε ήδη τυλίξει σε μία κόλλα ...ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ με την συναίνεση αυτών των.. αντιπροσώπων σας!

Τα 340 δις και όλοι οι τόκοι, δεν αποτελούν ένα πολύ φτηνό κόστος για μια τέτοια κερκόπορτα;;;

ΌΛΑ προσχεδιασμένα απ'τις γνωστές σχολές που παράγουν μαριονέτες προορισμένες για ηγετικές θέσεις στα σημεία των στόχων σας και από κάποιες λέσχες και μυστικές εταιρείες όπου προσχεδιάζονται, προδιαγράφονται και εκτελούνται οι αποφάσεις σας ...όμως υπάρχει κάτι που δεν προβλέψατε: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ πάνω στην οποία σκοντάψατε! Η Ιστορία της Ελλάδας δεν σας δίδαξε τίποτα;; Μπορείτε να ονειρεύεστε ότι ...ίσως κάποτε να αποκτήσετε την Ελλάδα, αλλά αν υπάρχει έστω και μία ελπίδα γι'αυτό, αυτή θα εκπληρωθεί, ίσως, όταν θα πάψει να υπάρχει και ο τελευταίος Έλληνας!

Οι Έλληνες δεν ξύπνησαν, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ!
Έδειχναν ως τώρα υπομονή, συνέχιζαν να ελπίζουν, μέχρι που κατάλαβαν ότι έφτασαν στο κομβικό σημείο όπου πλέον δεν είναι απλά ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ...είναι κάτι πολύ περισσότερο απ'αυτό. Κι αυτό γιατί, αν η σημερινή γενιά δεν διαχειριστεί όπως αρμόζει τους προδότες της πατρίδας της και τους σκοπούς τους, οι επιπτώσεις των άθλιων συνθηκών διαβίωσης χωρίς ελπίδα, χωρίς όραμα και στόχους, θα επέλθουν κατά των παιδιών της και των παιδιών των παιδιών της και επιστροφή, όπως γνωρίζουμε όλοι οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες στους δρόμους και στις πλατείες, δεν θα υπάρχει! Και είναι κάτι περισσότερο από ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ακριβώς γι'αυτό! Γιατί αυτές οι επιπτώσεις θα ισχύουν και μετά το τέλος της σημερινής γενιάς που επανίσταται, και θα αφορά τους απογόνους της!

Γι'αυτούς τους λόγους, και σε ευθυγράμμιση με τις απαιτήσεις τους, αυτοί οι Έλληνες στις πλατείες και στους δρόμους, μετατρέπουν την δίκαιη αγανάκτηση σε γιορτή, με αυθόρμητα συνθήματα- υπερκομματικά αυτή τη φορά- με σκληρότητα, ρεαλισμό, αλλά και με χιούμορ!
Χαρούμενα πρόσωπα κόντρα στα φαινόμενα.. χαρά που προέρχεται απο τη συνειδητοποίηση του καθε ενός ξεχωριστά οτι δεν είναι μόνος του! Απο την επιβεβαίωση οτι όλοι νοιάζονται αυτές τις κρίσιμες ώρες που απειλείται το οικοδόμημα της ίδιας της ζωής τους! Απο τη θεαματική διαπίστωση οτι είναι ικανοί για την υπέρβαση!.. απο τη συνειδητοποίηση της δύναμης της συντριπτικής πλειοψηφίας των αγανακτισμένων, που κάνει ορατό πλέον το όραμα της ανατροπής του "Εφιάλτη" των Θερμοπυλών, που αποκαλύφθηκε κρυβόμενος, έστω και την τελευταία στιγμή, πριν προλάβει να ολοκληρώσει το άθλιο έργο του αυτή τη φορά!
Και τέλος, είναι και εκείνη η σπίθα στα μάτια τους, φώς ελπίδας, απο την έντονη αίσθηση οτι, οι Εφιάλτες -αποτυχημένοι εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων, ξέρουν πλέον οτι ο καιρός τους είναι λίγος.. και βρίσκονται σε κρίση πανικού και "εν απορία"! Αυτή η μίζερη μειοψηφία κάποιων απάτριδων.."πατριωτών" που, εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια κρατούν αυθαίρετα τα κλειδιά της πατρίδας μας, της Βουλής των Ελλήνων και της ζωής μας και ελέγχουν τις τύχες μας, θα φύγουν και στην πράξη!.. γιατι στη συνείδηση των Ελλήνων έχουν ήδη φύγει!
Αλλά.. κι αυτό ακόμα δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει το αίσθημα δικαίου των Ελλήνων αγανακτισμένων -εξαπατημένων και προδομένων! Θα πρέπει να υπάρξει η αυτονόητη δικαίωση και η εξασφάλιση οτι θα εξαφανιστούν απο τη ζωή μας διαπαντός, αφού πρώτα αντιμετωπίσουν τις νόμιμες συνέπειες των εγκλημάτων τους απο την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπως τους αξίζει!

Οι Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους και στις πλατείες λοιπόν, μεταφέρουν σ' αυτούς ένα ηχηρό μήνυμα προτείνοντας την συμπαγή και ενωμένη γροθιά τους να συνοδεύει τις δίκαιες απαιτήσεις του κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα κατ' ευθείαν στο πρόσωπό τους:

1. Απαιτούν τη δίκαιη τιμωρία και καταδίκη, με όλες τις νόμιμες συνέπειες, των καταχραστών του δημοσίου χρήματος, που σφετερίστηκαν και διαχειρίστηκαν προς όφελος των ίδιων και των κομμάτων τους, σε σχέσεις διαπλοκής, με τους "ημέτερους τους", τους οικονομικά επιφανείς χορηγούς και υποστηρικτές τους και εξαγοράζοντας ψήφους από τους υπό πλάνη υπόδουλους των υποσχέσεων τους ψηφοφόρους τους.

2. Απαιτούν την ενεργοποίηση και εφαρμογή του Συντάγματος κατά το άρθρο Περί Εσχάτης Προδοσίας, τόσο για την άνευ συγκατάθεσης του Ελληνικού λαού, υπογραφής του Μνημονίου 1, όσο και - κυρίως - επειδή γνώριζαν το επερχόμενο Μνημόνιο 2, που αφορά την παράδοση της πατρίδας μας σε ξένους "κατακτητές".

3. Απαιτούν την οριστική απαλλαγή τους από την παρουσία των μέχρι τώρα πολιτικών, υπόλογων του κοινού ποινικού δικαίου, δια παντός με την άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας!

4. Απαιτούν από τους πολιτικούς δημιουργούς της "κρίσης" να επιστρέψουν στον ελληνικό λαό τα χρήματα που καρπώθηκαν από παράνομες δραστηριότητες τους εις βάρος της πατρίδας τους, και να αναλάβουν προσωπικά όλοι τους μαζί τα χρέη τους προς το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), γιατί ο δανεισμός είναι προσωπική τους υπόθεση και επιβαρύνει τους ίδιους και όχι τους Έλληνες... (άν -φυσικά- υφίσταται δανεισμός!)

5. Να ομολογήσουν διεθνώς τα εγκλήματα τους κατά του Ελληνικού Λαού για να αποκαταστήσουν την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και την εικόνα της Ελλάδας, που με ιδιαίτερο ζήλο, τα ξένα αφεντικά διαστρέβλωσαν, παρουσιάζοντας διεθνώς για την Ελλάδα μία ανύπαρκτη πραγματικότητα όπως τους βόλευε.

Το μόνο που ίσως αναγνωρίζουμε σε όλους εσάς που αποπειραθήκατε να καταστρέψετε την Ελλάδα είναι ότι τελικά, το μόνο που καταφέρατε ήταν να ενώσετε - άθελα σας, και παρά τις προσδοκίες σας, ξεπερνώντας και την πιο μισιτή σκέψη σας - όλους τους Έλληνες σε ΜΙΑ και ΔΥΝΑΤΗ Ελληνική Ψυχή!!!

Η Ελληνική Ψυχή όλων των Ελλήνων στους δρόμους και στις πλατείες, ορθώνεται περήφανα μπροστά στη βουλή της ασυλίας σας και σας κοιτάζει αυστηρά και απαξιωτικά με βλέμμα που ακόμα και τα ανδρείκελα, που δεν έχουν ίχνος συναισθήματος και φιλότιμου, θα λύγιζαν.
Αλήθεια ...εσείς μπορείτε να βγείτε ορθοί και περήφανοι μπροστά στη Βουλή και να κάνετε το ίδιο;;;

 "Κατοίκησα μια χώρα
που 'βγαινε από την άλλη, την πραγματική,
όπως τ' όνειρο
από τα γεγονότα της ζωής μου.

Την είπα κι αυτήν Ελλάδα
και τη χάραξα
πάνω στο χαρτί να την εβλέπω.
Τόσο λίγη έμοιαζε· τόσο άπιαστη." (ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ - Μικρός ναυτίλος)

Ανδρέας Τσουκαλάς
Τραγουδοποιός-Μουσικοσυνθέτης29 Μαΐου 2011.

http://www.facebook.com/tsoukalas.andreas
http://www.facebook.com/andreas.tsoukalas
Την επιστολή θα τη βρείτε δημοσιευμένη κι εδώ: Σκέψεις - Προτάσεις - Συνεισφορά στην Ειρηνική Επανάσταση των "Αγανακτισμένων Ελλήνων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου