Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Aπολύθηκε στην Αλβανία ομογενής δικαστικός, επειδή δήλωσε Ελληνίδα!!!

http://1.bp.blogspot.com/-jsZ_yFhvZog/TfrrLhP7WlI/AAAAAAAACwE/4tYzfWInqco/s1600/pic-0-norm.jpg

Μετα μας λενε να μην ειμαστε ρατσιστες

Η ομογενής Λορένα Κόντρα απολύθηκε από το ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Αλβανίας, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, που διακινείται από την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», κατά της αναγραφής εθνικότητας και θρησκεύματος στην προσεχή απογραφή. Η ομογενής δήλωσε θαρραλέα ότι είναι ελληνικής καταγωγής και δεν συμφωνεί με το κείμενο. Μετά από αυτό της ήρθε η ειδοποίηση της απόλυσης.

Να σημειωθεί ότι της προσπάθειας της "Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας" ηγείται ο αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου κ. Σπαχίου. Σε σχετική ανακοίνωση η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα αναφέρει ότι "η κλιμάκωση των διώξεων κατά των Ελλήνων και η απειλή της απόλυσης όσων εργάζονται στο αλβανικό δημόσιο, αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν έχει μεταβληθεί η πάγια ανθελληνική στάση των Αλβανών έναντι των Μειονοτικών, την οποία και καταγγέλλουμε. Και προστίθεται στην ανακοίνωση:"Οι ασκούντες την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας, πρέπει να είναι σε επιφυλακή για να προασπίσουν τα συμφέροντα των ομοεθνών μας, καθώς η Αλβανία δείχνει να διολισθαίνει σε πρακτικές που θυμίζουν εποχές του αλήστου μνήμης καθεστώτος του Χότζα".

WWW.KATOCI.COM

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΧΟΝΕΣ-ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ- ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΛΕΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ, ΘΑ ΧΕΣΟΥΝ Ο΄ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΑΑΑΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή