Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ότι και να κάνουν εμάς δεν θα μας αποσπάσουν την προσοχή μας στον αγώνα που δίνουμε εδώ και 28 μέρες


Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες κοσμογονικών αλλαγών στο χώρο της δικαιοσύνης.
Το ΣτΕ έκρινε τον πρώτο νόμο για το ξεπούλημα της χώρας Συνταγματικό, βάζοντας έτσι την πρώτη ταφόπλακα στα όνειρά μας. Αμέσως μετά και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης των δοσίλογων, έρχεται και νέα μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής δικαιοσύνης.

Μία εισαγγελέας ονόματι Παπανδρέου, δες ρε παιδί μου κάτι συμπτώσεις, αποφασίζει ως άλλη Ρομπέν των Δασών να ξεβρομίσει τη σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ω του θαύματος, όλα τα βωθροκάναλα που μέχρι τώρα προσπαθούσαν με διάφορα χαζορεπορταζ να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το Μεσοπρόθεσμο, βρήκαν επιτέλους θέμα για να γεμίσουν την ώρα του δελτίου τους. Λες και δεν ξέρουμε ότι στις 30/06/2010 όλες οι κατηγορίες θα καταρρεύσουν σα χάρτινος πύργος καθώς όλοι θα είναι αθώοι, θα έχει περάσει και ο χρόνος παραγραφής, δε θα υπάρχουν επαρκή στοιχειά, δεν δεν δεν.
Ο στόχος ο δικός μας όμως πρέπει να είναι ένας. να μη τους αφησουμε να μας ξεπουλησουν. Να μην τους επιτρεψουμε να καταστρεψουν το παρον και το μελλον το δικο μας, των παιδιων μας των γονιων μας.

Η Ελλάδα ανηκει στους Έλληνες. ουτε στους Γερμανούς, ουτε στην Ε.Ε., ουτε στους Αμερικάνους. Μας χρωστανε, δε τους χρωσταμε.

Φερτε πισω τα κλεμμένα Γερμανοί και γερμανοτσολιάδες, η προδοσια σας δε θα περασει!

Άλλωστε στη μακραίωνη ιστορία αυτής της χώρας υπήρξαν πολλοί προδότες.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου