Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Να καθαρίζουν τουαλέτες οι κλέφτες πολιτικοί!!!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ :
τον "αγαπημένο" σας πολιτικό να σκουπίζει το πεζοδρόμιο ενώ εσείς πηγαίνετε στη δουλειά!!
Τον πολιτικό που έχει αποδειχθεί ότι...
ευθύνεται για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος να καθαρίζει τις τουαλέτες στο σχολείο των παιδιών σας, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ένας δικός σας άνθρωπος ή στο πανεπιστήμιο της πόλης σας!!!
Με το ειδικό βραχιολάκι στον αστράγαλο και φόρμα εργασίας που να αναγράφει :" Είμαι κλέφτης!"

Μπορούμε να κάνουμε και το εξής:
αναλόγως του ποσού των κλεμμένων και κρυμμένων στην Ελβετία χρημάτων που θα επιστρέψει ο καθένας στα δημόσια ταμία, θα ρυθμίζονται και οι συνθήκες της καταναγκαστικής του εργασίας!! Θα εξαρτάται δηλαδή το αν θα παίρνει ρεπό, Σαββατοκύριακα ή και άδεια διακοπών! Φαντάζεστε τί έχει να γίνει; Θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που τα ταμία θα αποκτήσουν πλεόνασμα!!!

Όλα αυτά βέβαια έπειτα από καθόλα νόμιμες διαδικασίες που θα αφορούν όμως και τους υψηλόβαθμους δημοσίους υπαλλήλους σε όλες τις υπηρεσίες, όχι μόνο τους πολιτικούς!!!
Και βεβαίως θα χρειάζεται και να τους φτύνουμε για να μην ....τους ματιάζουμε και δεν μπορούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους!
Αδέλφια, να μην λερώσουμε τα χέρια μας με το αίμα τους!!! Και βεβαίως να μην επιτρέψουμε ούτε ελικόπτερα να τους πάρουνε , ούτε καν φυλακή να μην τους βάλουμε! Τους ταϊζαμε μια ζωή, φτάνει πια!
Έτσι, για να αρχίσουν να παίρνουν τα όνειρα εκδίκηση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου